Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски уволни трима областни управители

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога освободи от служба трима регионални шефове, в това число ръководителя на Луганска област, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9809
Не беше посочена причина за измененията, оповестени в приложението за известия в " Телеграм " от представителя на държавното управление в Народното събрание.

Областният шеф на Луганск Сергий Гайдай постоянно разясняваше боевете в намиращия се в североизточната част на страната регион, граничещ с Русия. Според известия в медиите той ще бъде назначен за дипломат на Украйна в Казахстан.

Украинският президент освободи също шефовете на Одеска област на Черно море и Хмелницка област в западната част на страната.

Зеленски, сензитивен към обвиняванията на Запада за ширеща се корупция в украинското общество, уволни тази година няколко висши чиновници. Петима регионални шефове бяха отстранени или се отдръпнаха от постовете си, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР